Krydsrevision

Med Krydsrevision får du frigjort tid og ressourcer
til at drive og udvikle din forretning

Brug tiden på det du er bedst til, og overlad det øvrige til os

Hej, mit navn er Johnny. Jeg er indehaver af Krydsrevision. Vi har over 30 års erfaring i branchen. Teamet og jeg kan hjælpe dig med alt indenfor bogholderi, revision, lønadministration & rådgivning.

Vores vision

Vores vision er at være den foretrukne revisor/rådgiver med fokus på ansvarlighed, sparring, faglig kompetence, langsigtede relationer, engagement, service, leverance og værdiskabelse for vores kunder.
I Krydsrevision vil vi udelukkende beskæftige yderst kompetente medarbejdere. Alle kan gennem deres teoretiske og praktiske erfaring, samt relevant uddannelse tilbyde jeres
virksomhed den optimale rådgivning og rette løsning.

Som godkendt registreret revisionsfirma, gives årsrapporterne et kvalitetsstempel ligegyldig hvilket revisionsniveau der vælges.

Hvorfor skal du vælge os?

Registreret revisor

Vi er et mindre revisionsfirma, med kompetencer som i store revisionshuse

Vi er der, når du har brug for rådgivning

Vi er nærværende, løsningsorienteret og har fokus på den direkte og personlige kontakt

Effektivt & digitaliseret = besparelser

Vi er 100% digitaliseret og hjælper dig igennem hele processen, så al kommunikation bliver så effektiv og simpel som mulig

Vores tilgang

Vi er revisorer, men vil så gerne være mere end bare dét. Visionen er at vi kommer så tæt på vores kunder, at vi kan hjælpe med sparring og udvikling af deres virksomhed. Vi har naturligvis den talmæssige indsigt, og sammen med kundernes tiltag, kan vi få virksomheden til at fremstå så effektiv og lønsom som overhovedet muligt.

Dette samarbejde har vi i dag med rigtig mange af vores kunder, og det skaber en dynamik og friskhed, der hele tiden følger udviklingen og tilpasser sig til markedet. En af de mange ting vi har haft og stadigvæk har fokus på, er at data flyder så nemt igennem virksomhederne som overhovedet muligt, at data hele tiden er opdateret og rapportering kan foregå når man ønsker det. Vi har systemerne og kompetencerne til at gøre ejerne i stand til at træffe de rigtige valg hele tiden, ved at rådgive, vejlede og indgå i sparring med ledelsen.

Krydsrevision er en godkendt revisionsvirksomhed med personligt engagement og med fokus på udvikling, vækst og effektivitet.
Vores motto er ”Work Smarter – Not Harder”.

Få adgang til vores unikke app

Er bogføring og revision tunge poster i din virksomhed?

Som kunde hos Krydsrevision får du adgang til vores specieludviklede app. Med appen er du godt på vej til at fuldautomatisere din hverdag.  Med Krydsrevision appen, kan du uploade bilag direkte i skyen, og gøre det muligt for Krydsrevision at tilgå alle dine dokumenter og bilag uden personligt fremmøde.

Digitaliser din hverdag

  • Upload dine udlæg på farten
  • Giv adgang til dine medarbejdere
  • Bogfør automatisk via appen.
  • Kontakt Krydsrevision

KONTAKTFORMULAR