Regnskab

Løft dit regnskab til næste niveau

Lad os håndtere jeres regnskab

RÅDGIVNING

Vores eksperter har mere end 30 års erfaring med at rådgive virksomheder i alle størrelser. Skal vi også hjælpe dig?

i

BOGFØRING

Vi er specialister indenfor digital bogføring og tilpasser vores løsninger til den enkelte virksomhed.

REVISION

Lad os stå for revisionen. Vi sørger for din virksomheds rapporter i overensstemmelse med aftaler og lovgivning.

LØNADMINISTRATION

Slip for at bruge ressourcer på besværlige indberetninger og lad os hjælpe med din lønadministration.

Fremtiden er digital

Effektivisér regnskabet med en digital løsning

Hos Krydsrevision klarer vi både regnskabsopgaver for den lille selvstændige erhvervsdrivende og store virksomheder. Uanset arbejdets omfang og størrelse gør vi altid vores bedste for, at du får det optimale overblik over din virksomheds økonomi.

Vores fokus hviler på:

Effektivisering og optimering

Vi hjælper dig med at arbejde smartere og mere effektivt med digitale og automatiserede løsninger. Så kan du i stedet, bruge din tid og energi på dine kernekompetencer, samt udvikling af din forretning.

Skræddersyet til kunden

Vi ved, at ikke to virksomheder er ens. Derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov, ønsker og eventuelle udfordringer gennem tæt dialog. 

Grundig rådgivning og vejledning

God service og grundighed er vores varemærke. Vi sætter os godt og grundigt ind i din virksomhed, og kommer med anbefalinger baseret på vores mere end 30 års arbejde i branchen.

VI TAGER HÅND OM

DIT REGNSKAB

Efterlad trygt dit regnskab i vores eksperters hænder. Vi ordner alle regnskabsrelaterede opgaver fra A-Z og altid til en skarp pris.

REVISORHJÆLP
Brug for professionel hjælp til revision? Så er du kommet til det rette sted. Krydsrevisions eksperter har mange års erfaring med regnskab, økonomiske opgørelser og revision. Vi rådgiver, sparrer og gør vores for, at du får svar på dine spørgsmål.
BUDGET

Med Krydsrevision som din samarbejdspartner, er dit budget i gode hænder. Indsigt i budget er alfa omega. Vi anvender analyser og data i optimeringen af dit budget. Læn dig tilbage og lad os stå for optimeringen.

ØKONOMISTYRING

Der kan være mange grunde til, at man som virksomhed gerne vil have hjælp til økonomistyring. Uanset hvilken situation din virksomhed står i, hjælper vi gerne med økonomi og optimering.

MÅNEDSRAPPORT
Overblik er nøglen i ethvert regnskab. Derfor sammensætter vi hver måned en månedsrapportering, så du altid er på forkant med dine resultater og har det økonomiske overblik.
PERIODEREGNSKAB
Overlad trygt udarbejdelsen af perioderegnskabet til os. Hos Krydsrevision er vores dygtige revisorer, eksperter i perioderegnskab, og sørger for at alt gøres optimalt.
ÅRSRAPPORT

Skal du have hjælp til det fulde overblik over året, der er gået? Så sidder vores specialister klar til at hjælpe. Vi sørger for at dit regnskab er i orden, og udarbejder årsrapporten grundigt og effektivt.

Regnskab

Hos Kryds Revision hjælper vi dig gerne med dit regnskab. vi kan klare både store og små regnskabsopgaver, og sikre du får et godt overblik over din økonomiske situation.

KONTAKTFORMULAR